HAMAS telah banyak bertolak ansur.

Khamis, 01/10/2009 – Ezzat al-Rishq, anggota Biro Politik HAMAS mendedahkan bahawa para pegawai Mesir telah mencadangkan beberapa tarikh berhubung pemeteraian perjanjian perdamaian Palestin pada bulan hadapan.

Beliau menganggap bahawa jaminan paling besar bagi meneruskan plan perdamaian ialah dengan memberhentikan segala tindakan General Dayton yang melatih militia Abbas di Tebing Barat berdasarkan pegangan keselamatannya yang menganggap regim Zionis sebagai jiran yang baik dan gerakan HAMAS sebagai musuh.

Register to read more...

Tentera Israel Dagang Organ

BAITULMAQDIS - Kekejaman tentera Israel bukan sekadar menyekat kemasukan makanan ke wilayah Gaza malah mereka dipercayai melapah organ penduduk Palestin untuk diperdagangkan.

Register to read more...

90,000 solat di Masjid Al-Aqsa

BAITULMAQDIS - Kira-kira 90,000 orang membanjiri pekarangan Masjid Al-Aqsa di sini untuk solat Jumaat yang pertama pada bulan Ramadan.

Polis Israel melaporkan tiada sebarang insiden besar berlaku selepas penduduk lelaki Palestin berusia 50 tahun ke atas manakala wanita yang berumur lebih 45 tahun dibenarkan memasuki pekarangan masjid itu.

Register to read more...

Pelaburan Norway menghasilkan kapalterbang pembunuh rakyat Palestin.

Jumaat , 10/07/2009 – Beberapa sumber media Norway mendedahkan bahawa keuntungan hasil daripada minyak negara Skandinavia itu dilaburkan untuk memodenkan jet perang Zionis tanpa pemandu yang digunakan bagi melakukan pembunuhan dan tinjauan.

 

Register to read more...

Hari Ini: 11 | Jumlah Pelawat: 81108